Dagritme

De kinderen spelen hier met eenvoudig speelgoed uit natuurlijke materialen die hun fantasie stimuleren. Het is heel belangrijk voor jonge kinderen dat ze de ruimte hebben om te bewegen, dus gaan wij dagelijks wandelen in weer en wind, in de natuur, en spelen veel buiten in onze prachtige tuin.


Vragen? Email Yolli!

De kinderen komen binnen, jasjes uit, pantoffeltjes aan en dan mogen ze gaan spelen, mee helpen koken of deelnemen aan andere kleine huishoudelijke karweitjes.

Rond 9.30h gaan we samen rond de tafel zitten, zingen seizoensgebonden liedjes met bewegingen, hand- en vingerspelletjes, schootliedjes voor de kleintjes. We eten fruit en drinken thee of sap.

Tussen 10h en 10.30h maken we ons klaar om naar buiten te gaan. We wandelen naar de “bergen” in het bos, begroeten alles wat we tegen komen op onze wandeling: de schapen, de postbode.... Wanneer we terug zijn is het tijd voor het middageten!

Na het eten, tijd voor een verhaaltje en hup naar bed.

Wanneer we wakker zijn spelen we buiten in de tuin en eten een vieruurtje. Nog even spelen en dan zijn de ouders er weer.